Op zoek naar een camping in Drenthe?

Bent u op zoek naar een camping in Drenthe? Dan is de Berken wellicht een mogelijkheid om eens nader te onderzoeken. Onze website bevat alle informatie die u nodig heeft en natuurlijk kunt u zich inschrijven voor onze leuke nieuwsbrief! Zo blijft u altijd en op ieder moment op de hoogte van wat er allemaal gaande is om de camping in Drenthe. Wij zijn een gezinscamping waar mensen terecht kunnen het hele jaar door. Voor kinderen van alle leeftijden hebben wij ruime mogelijkheden. In de zomer is er een team dat een animatieprogramma verzorgt en dat doen zij met het grootste plezier! Daarnaast zijn er natuurlijk speelrekken en speelplaatsen op de camping in drenthe en wanneer het weer te wensen overlaat kunnen kinderen ook binnen spelen in de overdekte speelruimte. Wanneer u op zoek bent naar een camping in Drenthe dan heeft u waarschijnlijk wel een globaal idee van waar u naar op zoek bent. Een camping in Drenthe moet bijvoorbeeld gezellig zijn en een goede sfeer hebben, er moet voldoende te doen zijn zowel in als buiten de camping. Wat we veel zien is dat mensen die naar onze camping komen er genieten van de mogelijkheden die op de camping zelf worden aangeboden. Maar wat we ook merken is dat iedereen, zeker wanneer mensen een aantal weken op de camping zijn, behoefte heeft om de omgeving te ontdekken. Dat kan op allerlei manieren. U kunt de omgeving te voet ontdekken, met de fiets of met de auto. U heeft alle mogelijkheden om onze camping in Drenthe waar wij voor u klaarstaan. Mocht u een dagje lekker zelf willen koken op de camping, weet dan dat wij een winkeltje op de camping zelf hebben. Iets vergeten? Kom dan zeker even langs! Kies voor camping de Berken en kies voor:

  • gezelligheid
  • schoonheid
  • kindvriendelijk
  • service
  • vermaak

Op vakantie op een camping in Drenthe!

Wanneer u als Nederlander kiest om dit jaar eens voor een vakantie in eigen land te kiezen dan is dat een hele leuke keuze en dan raden wij de omgeving Drenthe aan omdat dit een prachtige omgeving is die u zeker moet ontdekken als u dat nog niet eerder heeft gedaan. Daarnaast kunt u natuurlijk vanuit Drenthe allerlei dagtripjes maken met de auto of met de trein. Het is maar net wat u wilt. Onze camping in Drenthe kent een geweldig animatieprogramma voor de kinderen dat alleen in de zomermaanden wordt uitgevoerd. Dat heeft te maken met het feit dat de kinderen dan vakantie hebben en dat de meeste kinderen in de zomer naar de camping komen. Ouders met kinderen die een paar weken op vakantie gaan willen doorgaans maar een ding, en dat is dat hun kinderen het naar hun zin hebben. Hebben de kinderen het naar de zin, dan hebben de ouders het ook naar hun zin. Op onze camping in Drenthe hebben wij niet alleen maar een leuk animatieteam dat de hele zomer bezig is, ook hebben wij een kinderboerderij. Een camping in Drenthe kiezen is iets wat u goed moet doen. U heef ten slotte maar een vakantie en u wilt uw vrije tijd het liefst zo goed mogelijk besteden om de beste camping die u zich maar wensen kunt. Veel mensen kiezen ieder jaar weer voor camping de Berken en dat heeft alles te maken met het feit dat kamperen op de Berken zo leuk en gezellig. Geniet van de beste service, ouderwetse gastvrijheid, ruimte standplaatsen, goede faciliteiten en nog veel meer op onze camping waar van alles te beleven valt voor jong en oud!

Dicht bij de natuur zijn

Campingdeberken - Camping drentheKamperen in de omgeving van Drenthe en in het bijzonder op onze camping is een leuke manier om dicht bij de natuur te zijn en te komen. In het dagelijks leven worden kinderen namelijk steeds meer blootgesteld aan computers en internet. Dat maakt dat kinderen al jong wennen aan het zogenaamde ‘zittende vermaak’. Wat echter heel vervelend is van dit zittende vermaak is dat kinderen zich minder goed en minder snel motorisch ontwikkelen. Voor ieder kind is het belangrijk om dicht bij de natuur te zijn en daarvoor leent een camping in Drenthe zich bij uitstek. Er moet dus goed op worden toegezien dat kinderen genoeg buiten zijn. Tijdens de speurtochten in het bos op de camping in Drenthe hebben de kinderen hier veel mogelijkheden toe en ook de knutselmiddagen zullen uw kinderen fysiek uitdagen! Kamperen in de mooiste natuur en genieten van uw rust naar een drukke werkperiode. Het moet allemaal wel goed voor elkaar zijn. Mensen die op vakantie gaan en kiezen voor een camping in Drenthe vinden het vooral belangrijk dat de dingen goed voor elkaar zijn. Dat betekent dat ze zich nergens zorgen over willen maken en vooral gewoon simpelweg willen genieten van hun kinderen die zich vermaken of van een dagje erop uit. Wij zorgen er onze camping in Drenthe voor dat het u aan niets zal ontbreken. U heeft uw rust verdiend! Reserveer een plek op onze camping en dan kunt u alvast genieten van een geweldig vooruitzicht! Niets minder dan de beste camping; dat is waar u voor kiest als u kiest voor de Berken. Wilt u meer weten of wilt u een speciaal plekje boeken; neem gerust even contact op met een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord! Welkom op camping de Berken!