Kamperen in Drenthe; de beste camping van Nederland!

Campingdeberken - Kamperen drentheCamping de Berken is de camping bij uitstek waar u toe zult komen aan die welverdiende vakantie; dat gevoel van eindeloze rust en kalmte dat in het dagelijkse leven soms ontbreekt omdat u wordt opgeslokt door de dagelijkse dingen. We leiden allemaal een tamelijk druk bestaan en soms wordt het hoog tijd om dat drukke bestaan even te ontsnappen en – zoals we het ook wel plegen te noemen – te onthaasten. Wat is er in het leven nu belangrijker dan voldoende toekomen aan uzelf en het doorbrengen van tijd met uw geliefde en naasten. Dat alles en meer doet u met kamperen in Drenthe waar u geniet van absurd mooie landschappen en on-Nederlandse taferelen allemaal bij u om de hoek. Kamperen in Drenthe is perfect wanneer u ook eens in uw eigen land op vakantie wilt gaan om te ontdekken hoe mooi Nederland eigenlijk wel niet is. Laat die kans niet schieten en kies voor kamperen in Drenthe. Nog wat andere voordelen van kamperen in Drenthe zijn dat u niet lang hoeft te reizen en dat het een stuk goedkoper is om in het eigen land op vakantie te gaan. Geen dure vliegtickets of kaarten; want u rijdt binnen een paar u naar de camping! Dat scheelt dus veel tijd en ook veel geld. Kamperen in Drenthe is geschikt voor iedereen die zich graag wil omringen door mooie natuur. Camping de Berken is een zeer verzorgde camping waar het u werkelijk aan niets zal ontbreken. U bent de gast en het personeel in de camping zal er alles aan doen om u een fijne tijd te bieden. Wanneer u in de zomer kiest voor kamperen in Drenthe houdt dan even rekening met het feit dat het best wel druk kan zijn. Boek daarom op tijd een plaatsje op de camping! Kamperen in Drenthe:

  • doet u op camping de Berken
  • betekent genieten van de mooiste natuur
  • eindeloze mogelijkheden voor wandelen en fietsen
  • perfect voor een vakantie met het hele gezin
  • actie en ontspanning gaan hand in hand

Kamperen in Drenthe op camping de Berken

Veel mensen hebben helemaal geen idee van de schoonheid van ons land en hebben het idee dat ze naar het buitenland moeten reizen om te genieten van een vakantie. Dat is echter een groot misverstand. Iedereen kan namelijk in Nederland genieten van een waanzinnige vakantie en zich omringen door prachtige natuur. Kamperen in Drenthe op camping de Berken zal u dus het tegendeel bewijzen. Kamperen in Drenthe op camping de Berken is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. De kinderen hebben op deze camping tal van mogelijkheden om zich te vermaken en dat zorgt er voor dat u nou eindelijk eens dat boek op kunt pakken dat u al zo lang wilde lezen. Kiest u voor kamperen in Drenthe op camping de Berken in de zomermaanden, dan geniet u van een geweldig en enthousiast animatieteam dat uw kinderen de tijd van hun leven zal bezorgen. Kinderen worden creatief uitgedaagd en gaan er op uit! In het bos worden tal van leuke spellen georganiseerd zoals vossenjachten en het bouwen van hutten. Dat is niet alleen leuk, maar stimuleert hen ook om weer dichter bij de natuur te zijn. De laatste jaren spelen kinderen veel minder buiten en hebben zij het contact met de natuur verloren. Dat is zonde, en dat moet weer terugkomen. kamperen in Drenthe biedt kinderen weer de gelegenheid om dicht bij de natuur te zijn en het animatieteam is zich ter degen bewust van dit belang. Bij het samenstellen van het programma wordt er dan ook zeer bewust nagedacht over geschikte spellen en op die manier wordt er voor een leuk, leerzaam en stimulerend programma gezorgd. Dat biedt u de gelegenheid om in de avond eens een lekkere fles wijn open te trekken!

Meer mensen gaan op vakantie in eigen land

Steeds meer mensen die op vakantie gaan overwegen om te kiezen voor een camping in Nederland. Deze trend is begonnen tijdens de crisis. De crisis deed mensen namelijk meer nadenken over besparingen en ergens moest het mes er in worden gezet. Wanneer mensen minder te besteden hebben, wordt er vaak gekozen om te besparen op ‘luxe’ producten en recreatie. Kamperen is dan ook iets wat goedkoper is wanneer er niet eerst duizenden kilometers te hoeven worden afgelegd. Wilt u wat geld besparen, dan is kamperen in Drenthe wel een van de beste mogelijkheden die u heeft en dat heeft alles te maken met het feit dat Drentje zo ongelofelijk mooi is. Ontdek de omgeving van de camping dan ook op de fiets, of ga voor een mooie wandeling met het hele gezin. Een actieve vakantie is evengoed mogelijk met kamperen in Drenthe. Actie en ontspanning gaan hier hand in hand! Op camping de Berken wordt er iedere week een ander thema bedacht zoals cowboy, toveren of indianen. Voor kinderen van alle leeftijden zijn er mogelijkheden. Zo is er een speelhoek voor de peuters en zijn er klimrekken voor de kleuters. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wat wij altijd graag vermelden, omdat bezoekers van camping de Berken dit heel leuk vinden, is dat wij een kinderboerderij hebben op de camping. Zoals gezegd komt u de Berken dicht bij de natuur en u kunt zelfs dieren knuffelen op de boerderij! Wat wilt u nog meer? Reserveer dan ook snel een mooie plek op de Berken!